MAGAZINE

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΆΡΘΡΩΝ

5 Λόγοι για να ξεκινήσετε την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ eShop με VirtueMart eCommerce CMS

VirtueMart 5 Benefits Blog

Από το 2005, όταν το Joomla! κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, όλο και περισσότεροι διαδικτυακοί έμποροι αποφάσισαν να χτίσουν τα δικά τους online stores χρησιμοποιώντας αυτό το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου. Το Joomla! έχει αρκετά plugins  για διαδικτυακό εμπόριο και ένα από τα πιο δημοφιλή είναι το VirtueMart.

Μάλιστα, παρέχει εξαιρετικές πληροφορίες για δημιουργία ελκυστικών καταστημάτων με φιλική πλοήγηση και πιθανότητα πώλησης αρκετών προϊόντων δωρεάν. Ας προχωρήσουμε στις λεπτομέρειες και να ανατρέξουμε στα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας με σκοπό να βρούμε μία απάντηση στην ερώτηση "Τί είναι το VirtueMart;"

1. Joomla! CMS Plugin

joomla

Αυτό το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου είναι ένα λογισμικό που μπορεί να διατηρήσει διαφορετικού τύπου περιεχόμενο όπως φωτογραφίες, κείμενο, μουσική, έγγραφα, video και πολλά άλλα. Ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα της χρήσης CMS είναι ότι δεν απαιτεί ικανότητες προγραμματισμού.

Το VirtueMart είναι Joomla! CMS eCommerce. Σημαίνει ότι μπορείτε να επωφεληθείτε απο την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ eShop που να είναι πολύ λειτουργικό και να έχει πολλαπλά πλεονεκτήματα όπως εύκολο και εύχρηστο διαχειριστικό περιβάλλον ώστε και οι αρχάριοι χρήστες να μπορούν εύκολα και γρήγορα να πραγματοποιήσουν την διαχείριση των ιστοσελίδων και VirtueMart eShop.

Επιπλέον, θα είστε ικανοί πραγματοποιήσετε ρυθμίσεις σχετικές με την βελτιστοποίηση ιστοσελίδων ώστε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα του eShop σας μέσα από τεχνικές Joomla SEO. Από τη στιγμή που είναι ανοιχτή η είσοδος στην πλατφόρμα Joomla, έχετε την δυνατότητα να προσθέσετε νέα χαρακτηριστικά ή να τροποποιήσετε την λειτουργικότητα του ολόκληρης της ιστοσελίδας και όχι μόνο του Virtuemart.

Ωστόσο, θυμηθείτε οτι τέτοιου είδους δραστηριότητα όπως "ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ" απαιτεί τεχνικές ικανότητες που μπορείτε να αποκτήσετε μέσα από τα ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ JOOMLA που πραγματοποιούνται στην Θεσσαλονίκη από εμάς εδώ στην MP IT.

 

 2. Διαδικασία Ρύθμισης

1499435945 settings

Όπως γνωρίζετε ήδη, το VirtueMart είναι ένα eCommerce Plugin του Joomla, έτσι πρώτα απ'όλα πρέπει να πραγματοποιηθεί ή εγκατάσταση του Joomla! στον server σας.

Μετά απ'αυτό, χρειάζεται να πραγματοποιηθεί ή εγκατάσταση του VirtueMart. Αυτή η διαδικασία είναι σχετικά εύκολη και μπορεί να γίνει από ένα άτομο χωρίς τεχνικές ικανότητες.

 

 

3. Ευελιξία

1499436850 blockdeviceΗ ευελιξία του VirtueMart φαίνεται στα χαρακτηριστικά του, τα οποία κάνουν την διαχείριση (eCommerce Management) ευκολότερη και παρέχει στους πελάτες επιπλέον ευκαιρίες.

➢ Το καλάθι του VirtueMart υποστηρίζει πολλές γλώσσες (Multiple Languages) και μία ποικιλία νομισμάτων. Αυτό σημαίνει οτι θα έχετε πιθανότητα να πρωοθήσετε προϊόντα σε όλο τον κόσμο.

➢ Με τη βοήθεια των στατιστικών αγοράς, μπορείτε εύκολα να αναλύσετε τις πωλήσεις των προϊόντων, ανα ημέρα ή ανα μήνα, έτσι ώστε να διευκολύνετε περισσότερο τη διαδικασία marketing.

➢ Το VirtueMart παρέχει ευέλικτους τρόπους πληρωμής και αποστολής όπως (αντικαταβολή, στο κατάστημα, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, πληρωμή μέσω καρτών, PayPal κ.α) για να είναι βολική η διαδικασία πληρωμής  και παραλαβής.

Δεν υπάρχει όριο, μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστο αριθμό προϊόντων, κατηγοριών, πελατών και παραγγελιών.

 

4. Προεκτάσεις

if Preferences 605499

Το VirtueMart υπόσχεται eCommerce Solutions που στόχο έχουν την βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών με τη βοήθεια αναρίθμητων προεκτάσεων. Θα είστε ικανοί να επεκτείνετε την λειτουργικότητα του Joomla! και του καταστήματος VirtueMart με την βοήθεια πολλών προτύπων, τρόπων και παραγόντων που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας.

Η αγοραστική κάρτα έχει μεγάλη ποικιλία προεκτάσεων και μπορεί να δουλέψει με τον τρόπο λειτουργίας του Joomla. Τα περισσότερα είναι δωρεάν, αλλά υπάρχουν και επι πληρωμή. Όλες οι προεκτάσεις είναι διαθέσιμες στο Joomla Extensions Directory. 

 

5. Τιμή

if internt web technology 09 274904

Το VirtueMart, όπως και το Joomla, εχει γενική δημόσια άδεια, γεγονός που σημαίνει οτι είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση και τη λήψη. Ωστόσο, να έχετε στο μυαλό σας να επενδύσετε κάποια χρήματα θα μπορέσετε να κάνετε το eShop σας ακόμα ποιο ανταγωνιστικό.

Συνήθως, θα πρέπει να κάνετε κάποιες προσπάθειες ή έναν προϋπολογισμό για να κάνετε τη λειτουργικότητα του καταστήματος να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των επιχειρήσεων. Τα χαρακτηριστικά πού είναι αρχικά προεπιλέγμένα ίσως να μην καλύψουν όλες τις ειδικές ανάγκες του ηλεκτρονικού καταστήματος. Για να το διαχειριστείτε θα πρέπει να ξοδέψετε λίγο χρόνο στην εκτέλεση όλων των εφαρμογών (ή να πάρετε κάποιον ειδικό να το κάνει). Σε κάποιες περιπτώσεις ίσως χρειαστεί η αγορά κάποιου μηχανισμού. Γι'αυτό θα πρέπει να σκεφτείτε αυτά τα πιθανά έξοδα πρίν ξεκινήσετε ηλεκτρονικό κατάστημα.

Το VirtueMart αξίζει την προσοχή σας. Τώρα, γνώρίζετε καλά τα σημεία του δημοφιλούς Joomla! plugin.

Εάν διστάζετε τότε μπορούμε να σας εκπευδεύσουμε εμείς μέσα από τα σεμινάρια μας:
➢ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ & e-SHOP
 JOOMLA DEVELOPMENT

Tagged under Web Development

Επικοινωνία

Σύνδεσμοι

Log in