MAGAZINE

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΆΡΘΡΩΝ

10 αποτελεσματικά VirtueMart Extensions

virtuemart extensions

Τι είναι το VirtueMart για χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο; Είναι μία δυναμική, ανοιχτή πλατφόρμα για ηλεκτρονικό εμπόριο, η οποία θα βοηθήσει τους εμπόρους να κάνουν διαδικτυακές πωλήσεις. Ωστόσο, τα χαρακτηριστικά που λείπουν από την πλατφόρμα μπορούν να προστεθούν στο καλάθι αγορών ευκόλα και με την βοήθεια των προτεινόμενων extensions.

Συνήθως, αυτές διαφέρουν στο κόστος καθώς κάποιες είναι δωρεάν και άλλες επι πληρωμή. Όμως, όλες προσφέρουν πολύ καλές ευκαιρίες για ένα e-shop. Τώρα, ας δούμε καλύτερα τις πιο δημοφιλείς προεκτάσεις VirtueMart, που όχι μόνο θα αυξήσουν την απόδοση της ιστοσελίδας σας αλλά θα βελτιώσουν την εμπειρία των χρηστών.

Product Builder for Virtuemart

pr build

Τα προϊόντα στο e-shop προκαλούν το ενδιαφέρον των πελατών; Εάν εύχεστε να δημιουργήσετε συναρπαστικές φωτογραφίες προϊόντων που θα προκαλούν την ματιά των πελατών, αυτή η προέκταση θα είναι το δεξύ σας χέρι. Παρέχει μία  έκδοση εύκολη στη χρήση για πολλές προσαρμογές, με πολλές μοναδικές ευκαιρίες. Αλλαγή χρωμάτων, φόντων, πρόσθεση video ή ελκυστικών εικόνων και πολλά ακόμη, χωρίς την παραμικρή πίεση του πελάτη. Δημιουργήστε ένα ξεχωριστό σχέδιο σελίδας στο λεπτό!

VP One Page Checkout για το VirtueMart

catproduct

Από τη στιγμή που οι πελάτες είναι έτοιμοι να αγοράσουν από το δικό σας online λιανικό εμπόριο, εσείς θα πρέπει να παρέχετε σε αυτούς την δυνατότητα να αγοράζουν με λίγη προσπάθεια. Ο στόχος σας είναι να βάλετε έναν μικρό αριθμό βημάτων κατα τη διάρκεια της αγοράς. Επομένως, εάν θέλετε να κάνετε μία παρουσίαση των checkout των αγαπημένων σας πελατών, αυτή η προέκταση θα πρέπει να εγκατασταθεί στο κατάστημα σας. Προσφέρει όλες τις απαιτούμενες λειτουργίες και βοήθειες και θα σας βοηθήσει να μειώσετε τον αριθμό των βημάτων αγοράς. 

Virtuemart Reward Points

reward

Πώς μπορείτε να ενθαρρύνετε τους πελάτες σας να έρθουν πίσω στο κατάστημα και να γίνουν πιστοί οπαδοί σας; Εδώ υπάρχει μία απλή λύση για το e-shop σας! Ένα δυναμικό σύστημα ανταπόδοσης θα επιτρέπει στους πελάτες να κερδίζουν points από παραγγελίες και να κερδίζουν προσφορές ή ειδικά δώρα. Αυτό το ωραίο εργαλείο θα ενισχύσει την ικανοποίηση των πελατών σας και τον αριθμό των αγορών από τους πελάτες που επιστρέφουν σε εσάς.

Cherry Picker για το Virtuemart

cherry picker

Συχνά, η αναζήτηση προϊόντων στα sites είναι βαρετή. Οι πελάτες πρέπει να φορτώσουν αρκετές σελίδες με το ίδιο αντικείμενο για να βρούν αυτό που αναζητούν. Γιατί δεν κάνετε αυτή τη διαδικασία απλή γι'αυτούς; Οι πελάτες που χρησιμοποιούν την online αναζήτηση, είναι αρκετά θετικοί στην αγορά, άρα μπορείτε να προσθέσετε αυτήν την προέκταση στο κατάστημα σας για αυξήσετε τις πωλήσεις και τα έσοδα σας.

Wishlist για το Virtuemart

wishlist

Αλλό ένα απλό χαρακτηριστικό που βελτιώνει την εμπειρία του πελάτη και την επιστροφή πολλών πελατών σε εσάς είναι το wish list. Εγκαταστήστε αυτό το εργαλείο που θα επιτρέπει στους πελάτες να μαζεύουν αντικείμενα που θέλουν να αγοράσουν αργότερα, αποθηκεύοντας τα προϊόντα στο site σας. Επιπλέον, εάν οι πελάτες σας εγκαταλείπουν την σελίδα wish list, θα έχετε την ευκαιρία να στείλετε υπενθυμίσεις για να το αγοράσουν.

AwoCoupon Starter

coupon

Οι εκπτώσεις είναι πάντα καλοδεχούμενες για οποιοδήποτε κατάστημα ή προϊόν σε όλους τους τομείς. Να γιατί η προέκταση AwoCoupon μπορεί να γίνει το εργαλείο που θα σας βοηθήσει να  συγκεντρώσετε περισσότερα έσοδα, χωρίς καμία απολύτως προσπάθεια. Επιπλέον, οι εποχιακές εκπτώσεις μπορούν να γίνουν ευκολότερα με τη χρήση αυτής της προέκτασης.

Catproduct

catproduct

Η λίστα προϊόντων στο site σας μπορεί να γίνει πιο πληροφοριακή και συναρπαστική, που δε θα πιστεύετε στα μάτια σας! Η προέκταση Catproduct για το VirtueMart είναι ένα εργαλείο που θα σας βοηθήσει να τοποθετήσετε παρόμοια προϊόντα και επιπλέον πεδία σαν επιλογή στο αντίστοιχο μητρικό προϊόν. Άρα, οι πελάτες σας θα έχουν την ευκαιρία να δουν  άμεσα ποικιλία προϊόντων και τιμών ως επιλογές. Αυτό το plugin θα είναι αρκετά χρήσιμο για το κατάστημα σας, μαζί με μία τεράστια ποσότητα παρόμοιων αντικειμένων.

VM Affiliate

aff

Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να καθοδηγήσετε τις πωλήσεις σας φαίνεται να είναι ένα πρόγραμμα Affiliate Partner. Ενεργοποιήστε το για το κατάστημα σας και θα έχετε συμμάχους για την συλλογή πελατών στην ιστοσελίδα σας. Επιπρόσθετα, δεν χρειάζεται να πληρώσετε, μέχρι να σας πληρώσουν οι πελάτες σας. Ειναι απλό, αξιόπιστο και αξίζει τον κόπο!

Αυτή είναι η λίστα με τις 10 προεκτάσεις που έχουν αξιολογηθεί ως οι πιο δημοφιλείς ανάμεσα σε χιλιάδες άλλες διαθέσιμες. Επίσης, μπορείτε πάντα να προσθέσετε νέες, εάν ταιριάζουν καλύτερα στη δική σας ιστοσελίδα. Επομένως, ανακαλύψτε αυτές που σας ταιριάζουν και θα έχετε το μεγαλύτερο κέρδος για το κατάστημα σας.

Σεμινάρια Κατασκευής e-Shop μέσω Virtuemart

 

ΠΗΓΗ

 

Tagged under Web Development

Επικοινωνία

Σύνδεσμοι

Log in