Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Μέσω πιστωτικής κάρτας:

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το αντίτιμο και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με χρέωση πιστωτικής (Visa, Mastercard, Diners και American Express) είτε χρεωστικής και προπληρωμένης κάρτας. Η εξόφληση γίνεται εφάπαξ ή με ρύθμιση άτοκων δόσεων, από μία έως και έξι.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Τράπεζα Πειραιώς:
IBAN: GR72 0172 2670 0052 6707 6355 597
Όνομα δικαιούχου: MP BALATSINOS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.

Alphabank:
IBAN: GR18 0140 7120 7120 0200 2010 010
Όνομα δικαιούχου: MP BALATSINOS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.

Μετά την καταθεση του χρηματικού ποσού παρακαλείστε να αποστείλετε το καταθετήριο στο εξής email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Με μετρητά:

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το αντίτιμο και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις με μετρητά, καταβλητέα στο ταμείο του εκπαιδευτηρίου.


Κατά την κατάθεση θα πρέπει ο πελάτης να καταθέσει ολόκληρο το αντίτιμο, προσθέτοντας στην αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο του και τον αριθμό ηλεκτρονικής παραγγελίας. Το καταθετήριο θα πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικά στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή του αριθμού λογαριασμού και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

Επικοινωνία

Log in